Överlägg

Blue Desert Music’s hemsida är under konstruktion…

Hjärtligt välkomna till Blue Desert Music – En fysisk skivaffär som är så himla mycket mer än ”bara en vanlig skivaffär”!

Blue Desert Music är en fysisk skivaffär som öppnade i Malmö 2009-10-12.

Vi har ett relativt stort kunnande inom de flesta musikgenrer och vi har varit i skivaffärsbranschen enda sedan 1988, och god service är vårt stora signum där
kunden A-L-L-T-I-D är i centrum.

Det vi av någon anledning inte har hemma, beställer vi såklart gärna hem till Er utan någon extra kostnad.

Till många av alla våra kunders stora glädje så försöker vi även få tag i dom där gamla inspelningarna som varit utgångna under en lång tid.

Kom ihåg: Det finns inga dumma frågor! Utan våga fråga efter dom där inspelningarna som Ni kanske eventuellt har fått ett ”nej” på hos någon av våra konkurrenter!

Vem vet – kanske just vi på Blue Desert Music kan fixa fram dom till Er!

Och utan att fråga får man inte något svar! Eller hur?

Prova och upptäck oss Du med!

Blue Desert Music har ett stort brett sortiment av både nytt & begagnat på CD, Vinyl-LP, Vinylsinglar, Maxisinglar, Stenkakor/78-varvare, Musik-DVD, spelfilm på DVD, m.m.

Hos oss finner Ni allt från dansband och gamla schlagers samt från underhållningsmusik till pop/rock, jazz, jazzfusion, westcoast, FM-rock/AOR, blues, soul, hårdrock, reggae, country, disco, klassiskt, new age/avslappningsmusik, svensktoppsmusik, barnskivor, visor, humor, folkmusik/worldmusic, soundtrack/filmmusik/musikaler, plus så mycket, mycket mer.

Vi levererar varor över hela jordklotet!

Men så här gör Ni för att kontakta oss tills vi är klara med vår hemsida – antingen för att eventuellt göra beställningar, göra förfrågningar eller för att komma i kontakt med Blue Desert Music av någon annan anledning:

Besök oss: Vår fysiska skivaffär finns på Östra Förstadsgatan 33; 212 12 Malmö (nära Värnhemstorget).

Ring oss: 040-184433 (+46-40184433)

Skicka oss ett email: info@bluedesertmusic.com

Våra ordinare öppettider

Måndag – Fredag 10:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 16:00
Söndag Stängt

Vid eventuella avvikelser gällande våra öppettider så uppdateras det här samt på vår butiksdörr.