Överlägg

Vårt sortiment

Musiksortimentet

Vår skivaffär i Malmö levererar  alltid ett brett musiksortiment som resulterar i nöjda kunder. För oss ska musiken alltid vara en upplevelse och det vill vi att ni ska känna när ni besöker vår skivbutik i Malmö.

Genre

Vi har något inom det flesta genre för att vi ska kunna nå så mångas musikintresse som möjligt. Här kan du läsa om några av våra mest populäraste genrer och lite mer om vårt utbud. Kom gärna in till vår skivaffär i Malmö för att upptäcka all vår musik tillsammans med oss.

POP

En populär genre som ofta faller många i smaken. Detta beror ofta på att pop har en stark rytm med lätta melodier som lätt fastnar i ens huvud. Hos oss hittar du skivor från poplegender så som The Beatles, The Who, The Animals, The Ark och mycket mer.

ROCK

Inom rock finns det olika typer av segment som exempel punkrock, hårdrock, pop rock och många fler. Däremot förknippas rock ofta med kulturella identiteter och tidsepoker som exempel mode, film och annat. Blue Desert Music har ett brett sortiment när det kommer till rock och alla dess olika former av rock

REGGAE

En musikform som började utvecklas runt 60-70 talet på Jamaica som bl.a. Tog sig till England och utvecklades där som nu växt och blivit en bred genre med många undergenrer. Vi har många stora legendariska stilbildande artister och grupper inom reggae såsom Bob Marley, Burning Spear, Lee ”Scratch” Perry, Toots & The Maytals för att bara nämna några. Sedan reggae-musiken började växa fram på Jamaica är det nu än genre som är världskänd.

Välkommen till vår skivbutik och upptäck nya som gamla favoriter

skivbutik Malmö -vinyl